Nick не хоче відповідати, видаляю quiet splash $vt_handoff, тільки тоді раз вийшло і два мишка і більше не хоче
root Nick можу помилятися, на скріншоті -- Active Directory Server [Fail] але це теж навряд чи відноситься до клавіатури з мишкою в терміналі пароль змінюється командою passwd, запускати потрібно від рута, але це зовсім інша тема)
Nick а що робити, як запустити линукс, можна, запустити оновлення линукс по іншому? я заходив в 2 пункт recovert mode там клавіатура також не праює GNU, GRUB версія 2.02 beta2-9 ( може тому що бета?)
root Nick якщо з флешки робитеме, все можна буде зробити з неї -- встановити новий пароль та оновити ос
Nick з флешки можна посидіти , якщо все сподоюається і буде нормально то мжна оновити, а так можна просто загружатись з флешки? лінукс буде працювати з флешки як з жорсткого діска?
Nick я згадав що відключав мишку і кравіатуру , може бути що не працює тому що підключино не в те usb що при установки?
Nick я згадав що відключав мишку і кравіатуру , може бути що не працює тому що підключино не в те usb що при установки?