Велике спасибі всім людям, які повідомили про проблеми та які допомогли нам виправити помилки під час BETA.
Всі чотири видання пройшли QA (забезпечення якості) і будуть випущені як стабільні релізи впродовж декількох днів.
Раніше LMDE отримав MATE 1.18 та деякі оновлення, пов'язані з Linux Mint 18.2. На початку цього місяця ми додамо решту оновлень і забезпечимо стан LMDE нарівні з новим релізом. Ці оновлення включають Cinnamon 3.4 і нові Xapps.
Пізніше ми оголосимо, коли користувачі Linux Mint 18 та Linux Mint 18.1 зможуть легко оновитись до 18.2 зі свого менеджера оновлень.
Я хотів би подякувати всім, хто пожертвував нам. Ви надіслали нам 647 пожертвувань за один місяць!
Це один з найцікавіших часів у нашій розробці дистрибутива. По-перше, ви зможете використовувати всі функції та вдосконалення, над якими ми працювали, і нам дійсно приємно бачити, як ви їх досліджуєте та насолоджуєтесь. А по-друге, тому що, як тільки вийде реліз, він відкриває двері до нового етапу розробки. У нас є час, немає обмежень, і ми знову можемо бути амбіційними. Розробники можуть почати думати про великі проекти та про те, над чим вони хочуть працювати, або реалізувати свої досягнення в Linux Mint 18.3. У мене є досить багато ідей і я просто не можу чекати, щоби втілити їх у життя.
Але спочатку, давайте насолоджуватися випуском Linux Mint 18.2. Велика подяка всім хто допомагає нашому проекту та підтримує нас. Чекайте новини за декілька днів.