Nick Добрий день, хочу переставити Linux Замовчуванням запускається Windows, а Linux через F12 Якщо я переставлю Linux, то Linux не зробить вибір системи протягом 30 секунд, а так все залишиться, через F12?
root Nick здається там win10 якщо зараз по F12, скорiш за все так i буде пiсля перевстановлення, або пIсля першого завантаження вiнди, коли вона затре груб
neostanniy Linux не зробить вибір системи протягом 30 секунд, а так все залишиться, через F12? От цієї частини не зрозумів. Перефразуйте, будь ласка.
neostanniy Nick щиро кажучи, я просто ніколи з таким не стикався, оскільки вінди на компі в мене немає й близько. Просто не до кінця розумію резон у вінді, якщо є лінукс. Думаю, інші зможуть вам допомогти. Вибачте, що не зміг відповісти на питання.
valik Nick якщо встановити Лінукс після вінди то в меню граб буде список вибору ос а також можна налаштувати час для вибору.порядок завантаження.а також прикрасити вікно входу навіть своїм фото.
RomanRevedzhuk Вітаю. Користуюся віндовс 10. Скачав Лінукс, хочу переставити замість Віндовса. Розтлумачте хтось будь-ласка, як, що й до чого. Сам ніколи не ставив ОС. Дякую!)
valik Там з Nick в"установка лінукс..." мені здається вже все "обсмоктали" не розумію які ще мають бути проблеми?
Nick Ви краще спочатку зробіть образ лінукс запишіть на флешку або диск Вставте запустіть, лінуксом можна користуватись перед установкою Спробуйте по користуватись без установки з флешки, чи вам все сподобається чи всі пристрої будуть працювати А потів вирішити чи хочете встановлювати