я поставив , зробив так як ви сказали, лінукс попросив підтвердити ext4 і swat
я вибрав sda
я так розумію там де 380 гб, це аналог диска D?
всі програми будуть ставитись на розділ де стоїть лінукс?

на sdb1 буде стояти ваш мінт18.3,sdb2--файл підкачки,а на sdb4 при бажанні все що захочете ,тільки зараз з ним нічого не робіть я бачу що на ньому є якісь файли,просто цей розділ на буде видно з віндовс.
потім в налаштуваннях вже покажете куди ви хочете відправляти скачане.

просто можна переносити файли (припустим музика, фільми)
Чи в лінукс можна вибирати шлях установки?(можна вибирати так як в Віндовс установку на диск D?)

так ...але тільки коли диск Д підмонтовано...

а мав на увазі що на sdb4

будь який розділ має бути підмонтований чи автоматично чи вручну,а там вказуйте шлях і вперед...

Пристрої працюють тільки в usb 3.0
Не бачить веб-камеру a4tech

як оновити драйвера на веб-камеру?

19 днів пізніше

При інсталяції мінт 18 вимагає пароль і логін? підкажіть рішення проблеми

• root відповіли на це.

Мінт під час установки хоче щоб ви створили, логін, пароль і підтвердили пароль

DmytroMoroz це чиясь збiрка чи з оф. сайту?

17 днів пізніше

"а у відповідь тиша" дуже подобається таке спілкування,хочеться щось допомогти----вдалось/невдалось??????

• root відповіли на це.

valik скорiш за все, вiн вже це закинув )

• valik відповіли на це.

root так для чого було починати й задавати питання,задав питання--отримав відповідь--зробив---відпишись....ну десь так я думаю.

• traxel вподобали це.
        11 днів пізніше

та ,блін, зробив я цей ваш лінукс 🙂 але задоволення мало одні трабли. проблему вирішив зробивши завантажувальну флешку.збірка з офіційного сайту кде але вже перейшов на сіннамон бо кде скисла.

дякую за допомогу. вибачте, що так пізно , але дійсно перехід з вінди на лінукс важкий процес і не на користь лінукс

• traxel вподобали це.
        2 роки пізніше

[невідомо] вимушений погодитися🙂 якось потрібно було записати образ на флешку(вже не помню здається установочний Funtoo),чим я тільки не писав і консольними ,і графічними утилітами,grub просто не хотів бачити образ—і остання надія Rufus на вінді,запрацювало.Я вже не став докопуватись причини,головне результат🙂

• traxel вподобали це.

[невідомо] 😊