Шановне панство, вибачаюсь, якщо дана тема створена не в тому розділі, що їй належить бути і сподіваюсь, що модератор це виправить.
Отже, в мене є проблема наступного характеру: всі браузери як ті які будутьються на Firefox так і ті, які на Chromium володіють однією і тією ж вадою: вони всі як один видають вікно, яке в ручному режимі запитує чи бажаю я перезавантаження потрібної мені вкладки в браузері чи ні? Скажу одразу, що така поведінка з’являється для вкладки, яка в силу певних обставин відкрита і якою належним чином керує той сайт на якому вона постійно відкрита. Але браузер якого про це абсолютно ніхто не просить чомусь через деякий час перепитує чи бажаю я її оновити. І оновлення вкладки можливо виконати лише у ручному режимі, що для мене неприйнятно так як та вкладка має працювати постійно і без мого втручання в її роботу, будучи під контролем сайту на якому вона відкрита. Я вже пробував різні плагіни автооновлювачі вкладок з певним часовим інтервалом і на таку поведінку браузера вони аж ніяк чомусь не впливають. Тому постає питання: як раз і назавжди відключити автоматичний запит браузера на РУЧНЕ оновлення вкладки, яке мені абсолютно не потрібне і позбавити браузер такого роду нагляду і активності над нею?