Вітаю громаду.
Прошу поради. Я втратила доступ до диску ntfs, який Windows називає D, а lInux “Новий том”.
Це сталось після того, як я, прочитавши порад щодо оптимізації роботи NVIDIA дописала не знаю що в файл xorg.conf і оновила драйвер до останньої пропрієтарної версії. ОС перестала завантажуватись в графічному режимі ( і не в графічному, як потім з’ясувалось теж), і я вирішила її перевстановити. Спочатку спробувала поставити Linux Mint паралельно до вже існуючої неробочої, в надії, що зможу відновити попередню. При встановленні нової ОС установщик запропонував для неї виділити диск на тому ж таки “Новому томі” з ntfs, так і зробила. Встановила її успішно, і Новий том монтувався після цього, і розмір зайнятого і вільного простору відображався. Але коли я вирішила врешті встановити нову ОС (Linux Mint 20 замість 19) на місце старої пошкодженої, система перестала дозволяти писати щось на “Новий том” і перестала бачити вільний і зайнятий простір, хоча монтує. Диск С Linux бачить і дозволяє записувати на ньому файли (я туди файл iso Linux скопіювала – 2 ГБ).
Дисків в результаті всіх операцій утворилось (разом з Windows, swap,завантажувальними і відновлювальними) 9.
Допоможіть, будь ласка, виправити помилки.