SWM1 Нова версія 1.2.0.40 1.Додано запис потокового радіо на існуючи накопичувачи даних. Всі треки потоку пишуться в один файл, але якщо у потоці є назви треків, то вони записуються у текстовий файл цього потоку.
iso4free SWM1 Дякую! Бо я вже хотів написати сюди про вихід за межі діапазону, коли перетягувати теку з музикою в плейліст, але щойно скачав останню версію і цієї помилки більше немає. Респект! P.S. Чи можна десь подивитись сирці плеєра? Цікавить деякі моменти як реалізовано в коді.
iso4free SWM1 Мене цікавить які компоненти ви використовуєте для інтерфейсу користувача, якщо не секрет. Здається, трохи схоже на компоненти BGRAControls, але я не впевнений.
iso4free Я хотів би трошки “побавитись” зі збірками для QT і GTK4, а також спробувати зібрати для Haiku (маю на віртуалбоксі). Саме для Haiku і потрібно QT. Також можу стпробувати зробити збірку для Raspberry Pi (минулого року допрацьовував дві програми для промислового лабораторного обладнання під цю систему). В ідеалі було б, якщо код плеєра опублікувати на Github, тоді я міг би допомагати вам з кодом.
SWM1 На рахунок QT і GTK4 - я спробував! (Зензеля а писать ты умеешь? -Не пробовал. И не пробуй! (С)). Багато зусиль я витратив і на те і на друге! Поховав назавжди! Це не працює! А GTK4 взагалі не працює з Lazarus. Тому я поставив на цьому крапку.
iso4free SWM1 Я так писав, тому що маю проєкт, який компілюється і під GTK, і під QT, при цьому все працює.
iso4free Щойно зловив помилку. Виникла після того, як очистив список і перетягрув на нього теку з музикою. Після перезапуску плеєра і повторі цих дій помилки більше не виникло. Скоріш за все, напевно через те, що була пісня на паузі, коли чистився список.
iso4free Знайшов ще одну помилку. Коли я двічі клікаю по назві пісні в списку, починає програватись пісня, яка знаходиться перед нею.
SWM1 Мій проєкт не працює. Спробуйте розмістити вертикальний ProgressBar з лівого краю форми. Аналізатор спектру теж треба зовсім інша технологія і ще багато інших проблем. З QT5 теж багато проблем, але і зовнішній вигляд виходить як з під топора! Помилки спробуйте виправити видаливши файли налаштувань, або файл Listprop.xml з подальшим перезапуском плеєра.
SWM1 Списки Інтернет радіо: Rock’s Radio Radio 70s Radio 60s Oldies Classic Rock Українське радіо Rock+Metall Disco Blues
SWM1 Нова версія 1.2.0.43 Додана можливість редагувати інформацію про треки у списку, такі як повний путь до файлу і назву треку. При додаванні URL , або редагуванні інформаціі достатньо натиснути на клавіатурі ‘ENTER’ або ‘ESC’ для підтвердження або відміни дії. Перекладені тексти у вікнах повідомлень, які раніше були не перекладені.