SWM1 Нова Версія 1.2.0.32 Зроблено багато роботи по виявленню помилок і незручностей. Додано 2 нових ефекти - Пікового еквалаззеру і Стерео розширювача. Піковий еквалайзер має два фільтри на любу частоту в диапазоні 40-18000Гц. Може використовуватись в окремому каналі - лівому чи правому або в обох одночасно. Як на мене, то дуже приємно вражає. Стерео розширювач заснований на ефекті Хааса теж приємно дивує.
SWM1 Нова Версія 1.2.0.33 Для зменшення розмірів прибрав з поля зору ефекти, окрім одного вибраного на даний момент.
SWM1 Нова Версія 1.2.0.34 Додав керування смуги пропускання пікових фільтрів. Додав опцію згортання списку відтворення разом з вікном плеєра. Виправив помилки автоматичного відтворення.
SWM1 Включіть вашу улюблену музику, а потім включіть ефект реверберація з такими параметрами: Час реверберації = 300-400mS Суміш реверберації = (-9) - (-7) dB. І відчуйте задоволення!
SWM1 Нова версія 1.2.0.36 Через залежність інтерфейсу від мови і операційної системи прийшлося змінити містоположення меню ефектів на верхнє. Замінив ефекти Хорус і Фленджер на набагато якісніший Хорус/Фленджер з бібліотеки BassFX. Також замінив на дуже якісний FreeVerb старий ревербератор теж з бібліотеки BassFX. Підправив інтерфейс для сумісності з іншими дистрибутивами Linux. Ну де брати ви вже знаєте.
SWM1 Нова версія 1.2.0.37. Виправлена невірна інтеграція ефекту Chorus/Flanger. Знайдені і виправлені інші серйозні помилки. Ще трохи підправлений інтерфейс.
SWM1 Нова версія 1.2.0.38. Додано зберігання користувацьких даних еквалайзера. Додано автоматичне встановлення частоти дискретизації з треку. Виявлені помилки виправлено.
SWM1 01.02.2025 Додано потокове радіо, яке підтримує http та https протоколи. Для роботи https потрібен встановлений OpenSSL. 2.Виявлені помилки виправлені. Плей лист Українських радіостанцій
SWM1 Нова версія 1.2.0.40 1.Додано запис потокового радіо на існуючи накопичувачи даних. Всі треки потоку пишуться в один файл, але якщо у потоці є назви треків, то вони записуються у текстовий файл цього потоку.
iso4free SWM1 Дякую! Бо я вже хотів написати сюди про вихід за межі діапазону, коли перетягувати теку з музикою в плейліст, але щойно скачав останню версію і цієї помилки більше немає. Респект! P.S. Чи можна десь подивитись сирці плеєра? Цікавить деякі моменти як реалізовано в коді.
iso4free SWM1 Мене цікавить які компоненти ви використовуєте для інтерфейсу користувача, якщо не секрет. Здається, трохи схоже на компоненти BGRAControls, але я не впевнений.
iso4free Я хотів би трошки “побавитись” зі збірками для QT і GTK4, а також спробувати зібрати для Haiku (маю на віртуалбоксі). Саме для Haiku і потрібно QT. Також можу стпробувати зробити збірку для Raspberry Pi (минулого року допрацьовував дві програми для промислового лабораторного обладнання під цю систему). В ідеалі було б, якщо код плеєра опублікувати на Github, тоді я міг би допомагати вам з кодом.
SWM1 На рахунок QT і GTK4 - я спробував! (Зензеля а писать ты умеешь? -Не пробовал. И не пробуй! (С)). Багато зусиль я витратив і на те і на друге! Поховав назавжди! Це не працює! А GTK4 взагалі не працює з Lazarus. Тому я поставив на цьому крапку.
iso4free SWM1 Я так писав, тому що маю проєкт, який компілюється і під GTK, і під QT, при цьому все працює.
iso4free Щойно зловив помилку. Виникла після того, як очистив список і перетягрув на нього теку з музикою. Після перезапуску плеєра і повторі цих дій помилки більше не виникло. Скоріш за все, напевно через те, що була пісня на паузі, коли чистився список.
iso4free Знайшов ще одну помилку. Коли я двічі клікаю по назві пісні в списку, починає програватись пісня, яка знаходиться перед нею.