Yarock denkin З відео драйвером почались проблеми на віндовс 10. Ніяк не хотіли ставати, що я тільки не робив. На лінуксі проблем нема. Я спробую натиснути esc. I тоді напишу.
Yarock denkin Я шукав в інтернеті. Знайшов якісь дії із grab. При вимкнені ноута був звіт на екрані. І зависав ось на цьому моменті: - [ end Kernel panic - not syncing: Attemped to kill init! Exit code= 0×00000007 ]
prilex Yarock еще б видеть надписи до [ end Kernel panic - not syncing: Attemped to kill init! Exit code= 0×00000007 ] и /var/log/kern
denkin Тож драйвер відео від АМД встановлений чи ні? Kernel panic - це падіння ядра, повне зависання. Можливо нещодавно оновлювалося ядро в системі, та якось невдало стало. Треба спробувати завантажитися із попереднім ядром, та перевірити - як вимкнеться система?
Yarock denkin Після установки системи я ніяких драйверів не встановлюва. Наразі я помітив, якщо закривати повідомлення про безпеку та оновлення, ноутбук виключається нормально…
Yarock denkin Я ще на віндоус оновив відеодрайвер в диспетчері приладів. Після чого він полетів зовсім. Більше не зміг його встановити.
denkin Завжди оновлююсь вручну через термінал. За 14 років використання Linux переконався, що усі графічні “оновлятори та інсталятори” - або глючать, або гальмують. Хіба що з а винятком synaptic. Видаляю з автозагрузки “оновлятор”, серед іншого хламу.
Yarock [30363.886084] —[end Kernel panic -non cyncing: Attemped to kill init! exitcode=0×00007f00 ] — Ось що останній раз писало
prilex Yarock cat /var/log/kern.log | pastebinit cat /var/log/dmesg.log | pastebinit cat /var/log/syslog | pastebinit cat /var/log/bootlog.log | pastebinit выданные ссылки прикрепите сюда для более оперативной помощи: если владеете английским запустите программу Hexchat если нет , то её же , но написав в строке внизу, /join #linuxmint-ru
cat Ščodo samojê temy, to rêšennja poky ne možu skazaty, bo ne perevêrjav, ale to vêdnosno pošyrenyj bag, navêtj ja natrapjav sja jakosj, tam ž možna sprobuvaty pošukaty vôdpovêdjy.