Chornomorsky_kozak Кілька днів тому змінив оболонку, Мате на Сінамон, але проблеми ,через які міняв оболонку а конкретно, після перезапуску комп’ютера злітали налаштування які виставляв(мікрофон за замовчуванням клавіші перемикання розкладки клавіатури та ярлики на робочому столі) все злітає до біса. Допоможіть будь ласка розібратись що не так І як це змінити!
denkin Chornomorsky_kozak напевно в тебе порушені права доступу в домашньому каталозі. Щоб перевірити це, створи нового користувача та перевір, чи зберігаються налаштування там. Для тебе, взагалі простіше за все стало б потім скопіювати потрібні файли до нового користувача і працювати там. Якщо не влаштовує таке: спробую не забути відписатися з дому)
denkin добрався до компа та згадав про цю тему))) Спробуй виконати в терміналі sudo chown -R user_name /home/user_name замість user_name треба вписати твій логін!!!
Chornomorsky_kozak denkin Дякую, бо я вчора створив нового користувача, адміністратора, але чомусь не було ні панелі, ні кнопки у лівому Нижньому куті, ні права кнопка не працювала, нічого… А що робить команда, яку ти написав?
denkin Команда надасть юзернему права на каталог юзернейма. Хоча, якщо в тебе не робить новий користувач, то щось в твоїй системі неправильно.
Chornomorsky_kozak denkin та я сам не можу зрозуміти що тут не так і що за систему Мені поставили, чого вона така крива… попросив блін майстра на свою голову…